recenze

Cammy 2: The Machine

Cammy 2: The Machine

Máte rádi psíky? Pokud ano, můžete dnes jednomu pomoci zachránit jeho rodnou vesnici před smrtícími míči. Jestliže vás to zajímá, čtěte dále.
V dnešní hře se vžijeme do psíka Cammyho, který musí zachránit svoji vesnici od smrtících míčů. Vaše putování začíná v továrně, kde hledáte příčinu vzniku těchto věcí. V továrně však naleznete jen diamanty, které vám propůjčí schopnost teleportovat se do dalšího levelu.

Toto by bylo docela snadné, sem tam hopsnete na nějakou plošinku a vesele sbíráte. Ale ve všem je někde háček. Cestu vám totiž ztěžují již zmiňované míče, které vám po dotyku okamžitě uberou život. O vaši obranu se tedy budou muset postarat všemožné zbraně. Ty vlastníte již od začátku, ale máte do nich jen určitý počet munice. Když už i ta dojde je čas na bonusy. Můžete si sebrat další život navíc, nesmrtelnost, vyšší skok nebo třeba zastavení míčů. Ale i toto je buď časově nebo početně omezeno. Z tohoto důvodu máte vždy co dělat.

Nyní se podívejme na grafiku. Jak již vidíte z obrázků je lehce nadprůměrná pro tento druh hry. Zvuky jsou na tom také docela obstojně. Ovládání zde popisovat ani nemá cenu, jelikož je velmi pěkně vysvětleno na úvodní obrazovce. Jediná nevýhoda této hry je, že je poměrně těžká a nedá se ukládat. Autoři to obcházejí tím, že vždy na začátku nové lokace se vám zobrazí heslo, které můžete zadat pro pokračování, když náhodou zemřete.

Bohužel ani této věci si neužijete, jelikož je dostupná pouze u placené verze a my vám přinášíme freeware. Pokud vás tato věc od hraní neodradí, určitě se dobře pobavíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce