recenze

Boxy Craft

Boxy Craft

ednoho dne se probral k životu krabocový panáček. Hodnou chvíli strávil doma, avšak potom se rozhodl, že zkusí své štěsttí a vydá se na cestu za dobrodružstvím. Nenechme se mýlit, tato pohyblivá smějící se krabička umí běhat, skákat a dokonce i tahat obrovité balvany, které ji v kopcovitém terénu překážejí. Dojde až ke svému cíli nebo skončí někde rormočená nelítostnými kapkami deště?
Na počátku budeme jistě mile překvapeni poměrně propracovanou grafikou. Nechybí zde ani pestré barvy a detaily některých předmětů.

Ovšem nejvíce jistě oceníme pohybovédovednosti usměvavé krabičky. Její ovládání se neomezuje na pouhé skákaní či lezení, nýbrž si čas od času musíme dopomoci i levým tlačítkem myši.

Dětem se arkádka jistě zalíbí, avšak nejprve se zřejmě trochu potrápí se koordinací panáčkových skoků a manipulaci s různými objekty. Nevyskytuje se zde žádné násilí, a tak se s ní bez obav mohou potěšit i úplní drobečci, až jim trochu povyrostou krátké prstíky.
Hra sestává z několika levelů, z nichž v každém sbíráme třpytivou hvězdu, jež nám pak otevře bránu do vyšší úrovně.

Boxy Craft není nijak náročná na logické myšlení, avšak někdy je potřeba rozluštit jednoduchou hádanku, a tak překonat nástrahu nebo hlubokou propast.

Další výhoda tkví v libovolném výběru prostředí, kde se naše dobrodružství uskuteční. Nemusíme se strachovat, že do některé krajiny nezavítáme. Jakmile totiž projdeme určitý úsek hry, automaticky se vracíme k nesplněné části.

Příjemnou atmosféru umocňuje veselá melodie, jež nás provází po celou dobu našeho putování.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

MarieH

MarieH | 29.05.20 v 21:11

Perfektní hra

PavelH

PavelH | 27.10.16 v 16:38

Výborná hra.


galerie

Boxy Craft Boxy Craft Boxy Craft