recenze

UNGA needs MUMBA

UNGA needs MUMBA

Ulovit mamuta? V pravěku rozhodně jednodušší úkol než dnes. Bez hádanek a zádrhelů se tento požadavek vaší manželky ale rozhodně neobejde. Povedená point-and-click adventura s vtipem a dabingem.
S krysou, vačicí a jinými malými úlovky už ve vyhřáté jeskyni neoslníte, a tak vás pravěká manželka posílá na lov mamuta. Dobrodružství začíná.
Stylem se jedná o klasickou adventuru. Chodíte po všelijakých lokacích, ve kterých sbíráte předměty, komunikujete s ostatními obyvateli a řešíte hádanky s použitím nějakého toho objektu z vašeho inventáře. Obvykle se na váš hlavní úkol nabalují další a další, což situaci komplikuje, ale také lehce naznačuje cestu. Když se například dozvíte, že sami mamuta neulovíte a potřebujete pomoc od „A“ a „B“, samozřejmě se vypravíte za nimi. Ti mají opět vlastní problém, takže… takto se to nabaluje při procházení deseti obrazovek.
Hra dostává nadprůměr za sympatickou grafickou stránku, ale především dabing, který je krásně úsečný a jednoduchý, jak bych od prehistorické komunikace čekal a jak anglicky mluvím já sám.
Takže, chcete adventuru? Tady je jedna povedená.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

blabola

blabola | 24.11.16 v 14:58

na pobavení pro chvíli dobrý, ale jinak hrůza :o( a nedá se z toho ani dostat :o(

tess07

tess07 | 12.09.16 v 14:49

:D na pobavení dobré

Iveta111

Iveta111 | 14.08.16 v 00:18

Hua hua to si zahraju.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 08.08.16 v 10:30

zkusím a snad bude bavit

assaly

assaly | 19.06.16 v 10:38

sem s mamutem :-)


galerie

UNGA needs MUMBA UNGA needs MUMBA UNGA needs MUMBA UNGA needs MUMBA

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce