recenze

Frogman 2

Frogman 2

Podivný žabák v hlavní roli naší dnešní skákačky?K tomu si připočtěte klasický příděl desítek zákeřných nepřátel a všudypřítomných plošinek, a vyjde vám skvěle hratelný titul na dlouhé deštivé večery. Stahujte!
Slovenský vývojářský tým Green Dog se poměrně nedávno prezentoval druhým dílem vcelku oblíbené série Frogman. Ten hráči nabízí zajímavé technické zpracování, překvapivě základní náznak příběhu a především parádní hratelnost, jenž vás k židli přiková na pořádně dlouhou dobu. A to i přesto, že se jedná o titul tvořený výhradně ve vývojářském prostředí Game Makeru.

I tak je ale tvorba v tomto programu více než patrná – příkladem za všechny budiž například nedetailnost jednotlivých spritů. Hráč ovládá jakéhosi žabáka (proto název hry) se kterým má za úkol procházet zadanými levely. V nich na vás čeká klasický příděl v podobě desítek nepřátel, nespočtu skokánků a také klíčů, které musíte sbírat (cesta do dalšího kola je podmíněna nalezením tří klíčů). Zmiňované nepřátelé můžete zneškodnit dvěma způsoby – položením časované bomby, nebo akčnější střelbou z kulometu.

Technické zpracování je příjemné. Grafická stránka nadprůměrná, hudba však po čase začne lézt pěkně na nervy. Důležitá je ale hratelnost. A ta je v tomto případě více než perfektní!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Lokutus | 25.04.06 v 20:17

O nic nepříjdeš!

Triple T | 25.04.06 v 18:08

Nahodou jsem si ted vsiml, ze Soldat dostal taky 78%.
I kdyz Soldata miluju, Frogmana si asi necham ujit... :/

Nosi | 25.04.06 v 11:01

1) obrazky jsou vytipane mnou primo ze hry
2) hodnoceni nesouvisi s obrazky
3) hra je natolik kvalitni, ze proste 78%

Radek | 25.04.06 v 07:13

Jak může dostat hra s obrázkama staženejma z netu 78 % ? A to sou ještě k tomu z oficiálního tutoriálu !

Lokutus | 24.04.06 v 22:08

78%?!?
Ne, to si nemyslím!
38%!!!


galerie

Frogman 2 Frogman 2 Frogman 2 Frogman 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce