recenze

Arnold's Adventure

Arnold's Adventure

Tato hra je určena spíše milovníkům starých „fláků“, které se daly hrát takřka na každém počítači. Ujměte se role siláka Arnolda a projděte si pět kratších úrovní v té nenapodobitelné atmosféře her z let již dávno minulých.
Byly doby, kdy všichni měli na počítači ty samé hry, které se předávaly z disketu na disketu. Nebyly žádné problémy s RAMkou, procesorem a dalšími požadavky, které pro mě znamenaly jen pokyn ke strojenému pokynutí hlavou na znamení, že všemu tomu rozumím. Dnešní hra je nostalgická v mnoha ohledech…

Takovýmto kouskům vždycky fandím. Jsou jednoduché, jasné a přímé. Budete ovládat panáčka, který má za úkol dostat své pixelové já na konec dané úrovně. Ne sice přímo v cestě, ale dá se to tak klidně říct, mu stojí různé příšerky a jiné nástrahy. Na zelené slizky a divou zvěř vůbec platí přesný zásah některým předmětem volně se povalujícím po okolí. Létají rychle a snadno, takže není problém se trefit. Pokud neradi ztrácíte čas, stačí jen skákat. Přesto však narazíte na místa, která nejsou tak snadno zdolatelná, a tak není od věci, mít cihlu nebo kbelík stále při sobě.

Takže i když grafika hry vypadá zastarale, zas tak jednoduchá záležitost to není. Ke grafice „ladí“ i hudba, takže máte pocit, že jste se vrátili o nějaký ten čas zpátky. A to i proto, že hra nejde uložit a po každém úmrtí vás čeká známý začátek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 17.02.17 v 17:15

dobrá skákačka

jurcatko

jurcatko | 20.03.15 v 17:00

jako kdysi


galerie

Arnold's Adventure Arnold's Adventure Arnold's Adventure