recenze

Soda Dungeon

Soda Dungeon

Originální RPG hra, ve které se budete snažit probojovat přes hordy nepřátel v dungeonu a získat peníze i loot pro své postavy. Pojďme se podívat, co nám hra nabízí.
Na začátku každé hry si musíte najmout partu hrdinů. Těm následně přiřadíte zbroj a jdete bojovat. Pomocí dotykového displeje označujete cíle a udílíte zranění. V cestě za pokladem nepřátelé postupně sílí a dojde také na souboje s bossy, přepadení či bonusové poklady. Celá hra končí, jakmile už vám nezbývá žádná postava. V tu chvílí shrábnete peníze, odměnu a vracíte se zpátky do hospody. Celé kolečko se v podstatě opakuje jen s tím rozdílem, že za získané peníze můžete hospodu vylepšovat. Každý aspekt vám přinese nějakou výhodu – například silnější postavy se speciálními schopnostmi, možnost nákupu zbraní, zvolit si, od kterého levelu chcete pokračovat apod.

Postupně tak budete moci využít dražší, ale lepší charaktery, mnohem silnější zbroj a dostanete se také mnohem dál. Nechybí ani speciální event, ale to už prozkoumejte sami. Mezi vychytávky, které dělají z titulu Soda Dungeon skvělou hru, patří možnost automatického boje. Jednoduše zapněte tuto ikonku a hra bude bojovat za vás. Rychle a bez práce tak získáte potřebný kapitál na upgrade.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 10.08.16 v 09:14

to vyzkouším

hajzlos

hajzlos | 01.01.16 v 21:20

jdu to zkusit


galerie

Soda Dungeon Soda Dungeon Soda Dungeon Soda Dungeon Soda Dungeon