recenze

Bricks of Egypt

Bricks of Egypt

Kdo by neznal Arkanoid... Snad jen lidé s (velmi) krátkodobou pamětí a dlouhodobobě hybernovaní jedinci. Dnes přede mnou leží další takový klon, tentokrát od Realore a z prostředí starověkého Egypta. Ehm...
Je tady už od dob ZX Specter. Arkanoid je jako nevyléčitelná nemoc. Arkanoid se hraje doblba. Arkanoid se NEMĚNÍ... Čtvrtého výroku se lidé od Realore Studios bohužel drželi až moc zuřivě. Deska a míček létající v prostředí sving a faraónů je sice fajn a fajn se to i hraje, jen nám asi postopadesáté mažou kolem huby ten samý med - např. takový starší DX-Ball 2 obsahuje z 90 procent ty samé bonusy a věci, které jsou v Bricks of Egypt jakoby "navíc", nejsou tak výrazné, jak by asi bylo třeba. Hra je internetem šířena jako poměrně bohaté shareware. Na výběr máte hned z několika síní (všechny v orientálním duchu), což znamená jediné, pobavíte se poměrně dlouho a solidně.

Po audiovizuální stránce je všecho vesměs tak, jak má být, snad až na přehnané množství orientálních barev a odstínů (ano, skoro všechno ve hře je žluté, okrové nebo hnědé). To samé platí o hudbě, která není vůbec špatná, pouze uvízla v děsivé smyčce opakující se monotónnosti.

Celkově vzato jde pořád o velmi solidní arkanoid se všemi jeho muškami a přednostmi, ale pokud pasete vždy po tom nejlepším z žánru, obětujte jeden klik a sáhněte radši po DX Ballu nebo nejklasičtějším Arkanoidu Win32. Ale pokud už máte obě tyhle gamesky dávno za sebou a pobavily vás, zůstaňte zde a určitě se do toho Egypta podívejte. Co taky doma v prosinci. :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

hovno2000 | 25.06.07 v 18:42

Hru nevyrobili Realore Studios,ale Arcade Lab!:-)

LENKA | 29.01.07 v 22:48

Můžete mi napsat.Mám i dvojku této skvělé hry.

Karlos | 10.10.06 v 20:28

hra je to celkem dobrá a hlavně na odreagování, ale jak již bylo řečeno je jen na hodinu...co dělat abych získal plnou verzi?

Marie Žižková | 11.03.06 v 21:27

Tato hra je také skvělá atké se dá hrát jen jednu hodinu. Chci je celé, co mám dělat?


galerie

Bricks of Egypt Bricks of Egypt Bricks of Egypt Bricks of Egypt