recenze

Voyager Remake

Voyager Remake

Vesmír je nekonečným místem, ve kterém na nás číhají mnohá nebezpečí a nepředstavitelné množství poznatků. Je také místem, kde se rodí život. Naše planeta, vzhledem k nekonečnosti vesmíru, není zdaleka jedinou, na které se život nachází. Vy budete mít za úkol poznávat nové druhy a pokud možno si jich co nejvíce vzít i na svou loď.
Voyager, tento název již napovídá minimálně o místě, kde se hra bude odehrávat - je jím vesmír. A váš úkol? Navazovat kontakty s jinými formami života.

Jak to tedy bude probíhat... Ovládáte vesmírný koráb, se kterým musíte poznávat nové tvory. Před vámi se rozprostírá mapa daného kvadrantu a na ní je několik planet a několik mimozemšťanů. Princip je prostý, musíte v každém kvadrantu „posbírat“ daný počet bytostí z jiných planet a zároveň proletět tak, aby jste nenarazili do planety. V opačném případě vám ubude jeden z vašich tří životů.

Vizuálně je hra na dost nízké úrovni a ani pohyb po mapě se nedá označit za plynulý. Na to, že je gamesa stará téměř pět let, by to mohlo být o dost lepší. Ani zvuk mě příliš nenadchl a spíše mé uši provokativně vyzýval k souboji.

Bohužel nelze říci, že tento kousek by byl nějak na výši, jeho herní princip je velice prostý, žádných přestřelek se zde nedočkáte. Na druhou stranu vám dokáže zahnat dlouhou chvíli, protože kličkování mezi planetami občas vyžaduje i trochu přemýšlení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Voyager Remake Voyager Remake Voyager Remake