recenze

Empire Defense II

Empire Defense II

Kdo může projít skrze hustou obranu a zaútočit na vašeho hlavního hrdinu? Nikdo! Tower Defense hra jak se patří s jedním zajímavým aspektem, který přináší další strategické možnosti.
Budujte pevnou a silnou obranu z dostupných jednotek, díky které zničíte přesilu mašírujících nepřátelských jednotek. Za likvidaci získáváte peníze na nákup dalších a vylepšování vojáků stávajících. A takto přežíváte jednu vlnu za druhou, kterou sem tam zpestří poněkud ostřejší hoch a na konci finální boss. Ti už pravdu prověří vaši strategii složenou ze čtyř různých druhů jednotek a s různým dosahem.

A kam že se to všichni tak ženou? Na vašeho hlavního hrdinu, který je současně oním specifickým prvkem hry. Kromě toho, že i váš generál umí zaútočit, tak s ním také můžete pohybovat. Tím vytváříte cestu, podél níž stavíte vaši obranu a s každým postupem také získáváte body pro pohyb. Lze tak tvořit strategii třeba klikatých cestiček, které nepřítel projde pomaleji a tudíž bude delší dobu v dosahu vaší nejsilnější jednotky. V průběhu hry můžete také bojovou osobu prodat a postavit něco jiného někde jinde. Zkrátka podle potřeby a situace na hrací ploše. Průběh lze zrychlit, ale také úplně zastavit, což vám umožní si všechno rozmyslet a v klidu nachystat. Je to fajn, fajn, fajnová hra! Snad jen počet druhů jednotek úplně nenadchne a pomalejší rozjezd, který je jetě umocněn docela užvaněným tutorialem.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

honza | 24.12.12 v 10:41

text příspěvku


galerie

Empire Defense II Empire Defense II Empire Defense II Empire Defense II

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce