recenze

The Number Invaders Add

The Number Invaders Add

Spojte příjemné s užitečným a zahrajte si The Number Invaders Add. Dělá vám problémy sčítání a nebaví vás jeho učení někde u stolu nebo v posteli? The Number Invaders Add je pro vás proto ta pravá hra. Učení na způsob Space invaders je mnohem zábavnější.
Hrajete v podstatě Space invaders a místo, abyste raketkou sestřelovali libovolné části pole, musíte sestřelovat čísla. V čem tedy spočívá systém učení? Na začátku si vyberete do kolika chcete počítat, a pak už jen hrajete. Ukáže se vám příklad a vaším úkolem je trefit správné číslo. Spletete se? Nic se neděje, jenom se vám odečtou body a po sestřelení správného čísla zase přičtou. Hru vám ztíží snad jedině střely, které střílejí čísla v pokročilejších levelech a vaše pomalé sčítání. Po čase totiž začnou čísla sestupovat přímo na vaši raketku. Body můžete získat také sestřelením létajícího talíře, který létá nad vámi.

Hra není určena jenom těm, kdo se potřebují zlepšit ve sčítání, ale je určena všem, kdo si chtějí Space invaders nějak oživit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

The Number Invaders Add The Number Invaders Add