recenze

The Lost Point

The Lost Point

Je možné, aby existovala kachna, navíc prohánějící se na prkně ve vesmíru? Nu, v naší hře určitě ano! A nejen to! Dozvíte se, že ve vesmíru létá spousty plechovek od Coca Coly...
Možné to samozřejmě je, ale pouze v této hře. Vy, coby kachna na skateboradu (opravdu netuším, co vedlo autory právě k volbě takové kombinace) musíte velmi obratně kličkovat mezi četnými plechovkami, které po vás hází nějaký chlapík a občas mu v tom pomáhá spousta jeho menších klonů (proč zrovna plechovky od Coly, ví bůh..). Pouze brilantní úhybné manévry vám však v úspěšném postupu do další úrovně stačit nebudou. Přibývá tedy další funkce - střelba. Klávesou Ctrl (obvyklá palebná klávesa) střílíte srdce. No, proč ne, když už tady máme kachnu na skateboardu, která opravdu nesnáší Coca Colu, tak logicky musí pálit srdcem.

A tak pořád dokola, dokud vám z toho nezcepení mozek nebo hru nedohrajete do zdárného konce. Jen těžko lze říct, pro koho je vlastně určena a proč. Milovníci zvířat ani násoskové americké šlichty nebudou ani zdaleka uspokojeni a ostatní (normální) hráči budou možná zděšeni. Máte-li tedy smysl pro recesi, hledáte něco opravdu nevšedního a máte dost zbytečného času, zkuste The Lost Point.

stáhnout hru
Damon

autor
/ Damon

Skóre

42 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce