recenze

POPGunner

POPGunner

Svět je znovu v ohrožení. Teď nebo nikdy, zachraňte sebe, zachraňte matičku Zemi - jiná šance už nebude. Povedená miniaturní akční střílečka, která klasický koncept oživuje novým nápadem. Přesvědčte se sami.
POPGunner je klasický shoot 'em up, kdy je vaším úkolem přežít co nejdéle v nepřátelské vřavě. Novinkou a zároveň vaší defenzivní i útočnou zbraní je předmět nazývající se Polarity Orb. To je vlastně jakási koule standardně umístěná před vaší raketou. Mezerníkem ji aktivujete a vystřelíte ji vpřed. Oproti klasické střelbě jen s tím rozdílem, že se automaticky vrací a dokud ji nechytíte, tak neustále létá nahoru dolů. Sražením více nepřátel za sebou získáváte bodový bonus. Někdy je výhodné ji takto nechat „pracovat“, jindy je lepší ji držet u sebe, čekat na vhodný okamžik a přesně mířit. A co ona druhá obranná schopnost? Pokud máte kouli k sobě připoutanou, tak jste nezranitelní. Nemyslete si však, že tímto stylem hru projdete bez ztráty kytičky. Musíte totiž bojovat a nepouštět nepřátele vstříc Zemi. Jinak vás stejně jako při zničení vaší rakety čeká nekompromisní nápis game over.

POPGunner nabízí solidní hratelnost Aby se dostal na úroveň nejlepším titulům žánru, pak by musel nabídnout také nějaké power-upy, větší variabilitu nepřátel a hlavně vylepšit zpracování. Hudba je sice příjemně atmosférická, avšak grafické detaily a především miniaturní okénko bohužel zklamou i nenáročné hráče. Přesto tento kousek jistě zkuste.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 11.07.17 v 20:25

hurá do vesmíru


galerie

POPGunner POPGunner POPGunner

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce