recenze

The fall of santa boy

The fall of santa boy

Fousatý Santa Claus by si nejspíš ani ve snu nedokázal představit, co za kvítko se vyklube z jeho potomka.. Zakrslá osoba s puškou v ruce rozhodně není to, co by si tento americký dobroděj přál. No ještěže máme, pro naše končiny, jinou a lepší alternativu- Ježíška.
Buď jak buď se nakonec vydáváte na steč bojovat proti ufounům, jež se snaží narušit poklidné Vánoce.

Hra by se dala popsat jako jednoduchá střílečka, v níž máte za úkol postřílet v každé úrovni všechno co se, byť jen o centimetr, hne. K ruce vám je puška, s ní můžete střílet jak se vám zlíbí. Munice je totiž neomezená. Kromě onoho vyhlazování ještě v druhé řadě musíte sbírat dárky a plyšové medvídky, jež vám přidávají body, respektive životy. Jak postupujete hrou dále, narážíte na rozmanité nepřátele co do vzhledu i výdrže a nevyhnete se ani bossům. Taktéž herní prostředí jsou velice neobvyklá a ocitnete se třeba na pláži. Životů tady není nazbyt, a tak se budete muset hodně ohánět, aby vám jich aspoň pár zůstalo na finální souboj.

Tato gameska je oddechovou záležitostí, kdy jen kosíte množství sněhuláků, nebo trpaslíků. I přesto, že je hra poměrně krátká, zabavíte se a na konci se rozhodně zapotíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

The fall of santa boy The fall of santa boy The fall of santa boy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce