recenze

Peanuts: Snoopy's Town Tale

Peanuts: Snoopy's Town Tale

Postavte Snoopyho městečko pěkně od základů a podle vlastních představ. Budovatelská strategie, která vás tentokrát vezme do světa oblíbeného psíka a jeho přátel.
Styl hry se v zásadě neliší od podobných titulů, jako The Simpsons nebo The Family Guy. Na zelené louce máte za úkol rekonstruovat město plné budov, dekorací a staveb, které produkují suroviny. Velký důraz je zde kladen na crafting objektů, takže postupně musíte ze základních surovin vytvářet složitější. To vyžaduje dostatečně velký sklad a také trpělivost. Samozřejmostí je halda questů, které vám zadávají jednotlivé postavy jako Snoopy, Charlie Brown apod. Za získané zkušenosti odemykáte nové budovy (a charaktery) a za peníze rozšiřujete stavební parcely a obohacujete okolí o nové budovy a objekty.
Přestože je hra ve své podstatě velice jednoduchá a kopíruje opakující se kolečko aktivit „posbírat suroviny a zadat questy“, je také zábavná. Podíl na tom má nejenom atmosféra seriálu/komiksu Snoopy (včetně hudebního doprovodu), ale také propracovanost craftingu. Příznivci tohoto herního stylu budou rozhodně nadšeni.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

MarieH

MarieH | 02.09.16 v 07:33

Výborná hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 10.08.16 v 09:11

jdu do toho


galerie

Peanuts: Snoopy's Town Tale Peanuts: Snoopy's Town Tale Peanuts: Snoopy's Town Tale Peanuts: Snoopy's Town Tale Peanuts: Snoopy's Town Tale Peanuts: Snoopy's Town Tale Peanuts: Snoopy's Town Tale Peanuts: Snoopy's Town Tale