recenze

The Bleeding

The Bleeding

Pacient na operačním stole krvácí. Vy a váš kamarád jste jeho jedinou nadějí. Musíte se postarat o to, aby do rány neproniklo příliš bakterií a zranění se tak nezanítilo. Nebudete pracovat zvenčí jako doktoři, ale pěkně uvnitř rány schovaní v miniaturních ponorkách.
Jak již bylo naznačeno v perexu, bez spoluhráče nemá cenu tuto hru vůbec spouštět. Vaším úkolem je zadržet veškeré bakterie a nečistoty, které do rány proudí. K tomu vám dopomůžou dvě funkce ponorky. První je síťka, s kterou zachytáváte veškeré bakterie. Síťka bohužel není bezedná, což znamená, že po chvíli už přestane zachytávat další nečistoty. Proto si musíte počkat na speciální mdrou buňku, kterou když zachytíte, zabrání vám v jakémkoliv pohybu a manévrování. Právě tady přichází na řadu druhá funkce, což není nic jiného než nůžky. Nůžkami přestřihnete uchycenou modrou buňku, která v následném výbuchu zničí všechny zachycené nečistoty. Vám se samozřejmě nic nestane. Účelem této hry je nachytat co nejvíce nečistot. Konec hry nastane pokud puls pacienta překročí hodnotu 120.

The Bleeding disponuje nejen origiálním konceptem a chytlavou hratelností, ale i pěknou grafikou. The Bleeding je zajímavou, a chytlavou hrou, která vás zabaví na hodně dlouho. Později ale, bohužel, nemá co nabídnout.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

The Bleeding The Bleeding The Bleeding