recenze

Implausible Mission

Implausible Mission

Na jedné straně šílený a plešatý vědec a naproti němu uhlazený a klidný tajný agent. Kdo nakonec uskuteční svůj plán a ovládne, respektive zachrání, nic menšího než celý svět? To už záleží jen na vás a vašem propašování se spoustou nebezpečných místností v kůži onoho speciálního agenta.
O tom, že to nebude nikterak jednoduché, se nedá ani v nejmenším pochybovat. Se svým agentem se ocitáte v rozsáhlém podzemním komplexu. Pohyb po něm vám umožňuje výtah a jednotlivé místnosti, ve kterých musíte obalamutit přítomné roboty a prozkoumat tamní objekty jako knihovna, nábytek nebo automat na cukrovinky. To je velice důležité, neboť právě v těchto věcech se může vyskytnout část kódu, jenž je později potřeba vložit do centrálního počítače a zabránit zkáze, nebo vůbec nic. Jestliže si zvolíte lehkou obtížnost, počítač vám na začátku každé místnosti umožní na určitý čas znehybnit roboty nebo malé výtahy. K orientaci dopomáhá i rozkrývající se mapka a užitečné informace, jako kolik času vám ještě zbývá, se dají získat i z panelu vpravo dole. Jste zde tlačeni časem, a tak je důležité nenechat se znechutit jednou místností a podívat se i jinam, neboť na několik prvotních pokusů se budete spíše otloukat a prozkoumávat co, kde a jak.

Na první pohled se hra jeví jako „ mission impossible“, ale to záleží na tom, kolik času jste ochotni do ní investovat. Přinejmenším dokáže na určitý čas zabavit a o to jde přece především.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Implausible Mission Implausible Mission Implausible Mission

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce