recenze

Jin Ronin

Jin Ronin

Tajný agent bez rychlého auta, palné zbraně a spousty dalších šikovných hraček, disponující pouze svým mečem a dovedností bojového umění. Je vůbec možné, aby splnil svou misi a zůstal při tom na živu? Tak to v okamžiku, kdy začnete hrát tuto hru, záleží jen na vás.
Dnes se už těžko hledá někdo, kdo čas od času nepotřebuje vypnout u nějakého toho likvidování virtuálních nepřátel, monster nebo jiných objektů. Za závojem tajné mise se tady jedná o to samé.

V kůži Jina Ronina musíte plnit tajné mise. Naštěstí ne postupným a kradmým plížením, ale hezkým a otevřeným bojem s vojáky jakési laboratoře, kde se od samého počátku nacházíte. Jako zbraň útočná i obranná vám slouží meč, který dokáže nejen zničit všechno živé i neživé, ale také ochránit například před ohněm. Kromě litého boje také musíte otvírat dveře pomocí nalezených klíčů, jež jsou obvykle střeženy poněkud odolnějšími maníky s háky na rukou. Jelikož se na vás mnohdy sesype početná přesila, přicházejí vhod po zemi roztroušená srdíčka, jež doplňují zdraví. To umožňují i portály, na kterých se kromě léčebné kůry hra i ukládá.

Hru kazí jen nepohodlné ovládání. Z tohoto důvodu se z počátku dostaví menší pocity nenávisti, ale pak se dá gameska klidně a dobře hrát.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Jin Ronin Jin Ronin Jin Ronin

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce