recenze

System Chaos

System Chaos

Co byste řekli na hru, kde ovládáte sympatického panáčka a procházíte tajemným prostředím? Že jste o takové gamesce dlouho snili? V tom případě máme dnes pro vás dobrou zprávu, protože vám jednu takovou přinášíme. I když je hardwarově trochu náročnější, nemusíte pomýšlet vůbec na to, že se budete nudit. Svědčí o tom i to, že autory jsou studenti ze známého institutu DigiPen.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

stizy | 21.09.06 v 16:44

Hned v úvodu si dovolím citovat:
"kde ovládáte sympatického panáčka" -Panáček by sympatický vzhledem k titulku hry byl,až tedy k tomu že vypadá jak jaká-si matrix odrůda woodoo loutky s epileptickm záchvatem.Což jest jeho jediná animace.
"procházíte tajemným prostředím?" -Prostředí připomína hromadu napolo strávených lentilek v žaludku nějákého nebohého děcka.Ale i takový to obsah tohoto životně důležitého orgánu může být vskutku zajímavý,obvzlášť po výkendové pařbě s kamarády.

Co se týče systému,tak mě zaujala jeho celková zbugovanost.Hra sama od sebe zamrzává,ovládání je zajímavé a opravdu tedy jakože opravdu vážně mě na kolena dostalo,když jsem přisel na nové levitační kombo.Stačí stlačit a nadšene držet tlačítko pro skok (mezerník).Dostanete se do míst,které jsou hranatovitě stejné jako úvodní lokace.I když možná barevě vyblitější.Váš hrdina střílí čtverečky s kytičkama a nepřátelé (našel sem i opravdu odporně barevného bossa ve formě obří žáby) po vás naoplátku střílí různobarevné kuličky.

Jediné plus co na hře vydím tak to jedině vlastní instalaci,kterou je lepší nespouštět :o)


galerie

System Chaos