recenze

Robotragedy

Robotragedy

Sympatický robot v hlavní roli? V Robotragedy žádný problém. I když délka hry není nějak závratná, můžete počítat s tím, že se nudit rozhodně nebudete. Hra totiž nabízí poměrně zajímavou hratelnost, pěkné animace a hlavně spoustu zábavy.
Sci-fi adventury měly vždy svůj zvláštní sexapel, protože celé dobrodružství předvedli ve zcela specifické rovině, která záležela pouze na tvořivosti autora. Za vše ostatně mluví třeba takový Stargate Adventure.

V Robotragedy se ocitáte v kůži jednoho sympatického robota, který je uzavřen v malém prostoru, skládající se z několika malých částí. Vaším úkolem je samozřejmě dostat se z tohoto komplexu a pak se následně vydat na záchranu své oblíbené televizní protagonistky, kterou někdo unesl. No hotová robo tragédie. Vše se pak odehrává v několika lokacích, a to „několika“ myslím doslova, protože délka hry není to, čím by se tento kousek mohl chlubit. Co ale titul ztrácí na délce, dohání na celkovém zpracování. Grafika je pěkná a detailní. I tato sekce má ale svá slabá místa. Nejvíce do očí bijící budou jednoznačně špatně nastavené waypointy, což poznáte tak, že se ocitnete občas uprostřed skříně nebo jiného, jinak pevného místa. Protože mě ale jinak hra naprosto nadchla, přimhouřil jsem nad tímto faktem oči.

Hodně mě potěšila spousta humorných situací, jimiž je hra doslova prošpikovaná. Potěší také velmi pěkné animace, stejně tak jako naprosto pohodová hratelnost a vyváženost. Laťka obtížnosti rovněž není nějak výrazně nastavena vysoko, a tak mám-li to shrnout, máme zde velmi pěknou adventuru, se solidním zpracováním a zajímavými nápady. Kazí ji akorát několik drobných chybiček. Výsledný verdikt ale zní, stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Robotragedy Robotragedy Robotragedy Robotragedy Robotragedy

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce