recenze

Cubic Conundrum

Cubic Conundrum

A máme tu další logickou gamesku, kde budete muset tradičně využít vaší šikovnosti k tomu, abyste se dostali do cílové oblasti. Překonat přitom budete muset několik barevných nástrah. Připočtete-li k tomu všemu pěknou vizuální stránku, máme zde téměř ideální hru.
Samozřejmě pouze za předpokladu, že holdujete logickým hrám. Jinak vás pravděpodobně jen velmi těžko někdo přesvědčí, abyste se pouštěli do hraní této gamesky. Obtížnost zde totiž není rozhodně na nízké úrovni a situaci komplikuje spousta nečekaných věcí.

Vaším cílem je, jak již bylo v perexu naznačeno, dostat se do cíle. Na pohled to vypadá jednoduše, stačí se relativně volně pohybovat po kostičkové dráze. Velmi brzo pravděpodobně narazíte na různě povalující se barvy, na kterých když se zastavíte, pak vaše stěna kostky bude patřičně zmalovaná. Vy se pak musíte snažit dostat na kostičku, jejíž okraje jsou obarveny stejnou barvou, jaké zrovna máte na boční části vaší kostky. Jistě vám nemusím říkat, že na tuto část musí být namířena stěna vaší obarvené svěřenkyně. Pokud vám z mého popisu pořád není jasné, oč běží, nezoufejte. Z praktického hlediska je vše velmi rychle pochopitelné. Vše má bohužel jeden velký háček. Vaše obarvená stěna kostky se při válení nesmí dotknout ničeho jiného než právě cílové plochy. Pokud se vám to nepodaří splnit, můžete se snažit znovu, protože barva se jednoduše smaže a vy budete prakticky ve stejné situaci jako na začátku. Jediný rozdíl od úplného počátku možná bude v tom, že budete mít částečně odkrytou cílovou cestičku. To se provede jen tehdy, kdy právě se vám podaří nanést tu správnou barvu na to správné místo.

Musím říci, že jsem se u Cubic Conundrum bavil celkem obstojně. V některých úrovních jsem měl sice nepříjemnou flustraci z některých nepříjemně postavených cílů, obtížnost je holt trochu vyšší. Nicméně musím říci, že když se budete hodně snažit, překonáte naprosto vše. A já vám přeji hodně štěstí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Cubic Conundrum Cubic Conundrum Cubic Conundrum Cubic Conundrum Cubic Conundrum

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce