recenze

Swarmers

Swarmers

Nebojíte-li se pavouků, mravenců a podobné havěti, nebude vám Swarmers tato hra dělat žádné problémy, ale máte-li např. arachnofóbii, mohli byste si pod útočící havětí představit zrovna pavouka a to už by pro vás byl problém! Nemáte-li strach, pusťte se do stahování!
V úvodu jsem se zmínil o pavoucích a mravencích, ale sám vlastně ani nevím, co za potvory na mě ve hře útočí. Nerad bych se totiž spletl a odhadnout, o co jde je zde věc opravdu složitá, takže to nechám neurčité, neboť to na hru nemá tak velký vliv. Počet nohou u nepřátelské havěti je šest, takže by to mohl být nějaký zmutovaný pavouk či mravenec (přírodopis mi nikdy moc nešel do hlavy :/). Klade to však odporně velká vajíčka netradiční barvy. Zkrátka je to mutant nebo typický mravenec, který klade vajíčka, z nichž se později vylíhne létající mravenec (jakási muška :)).

Po spuštění hry jdeme samozřejmě do menu, kde si toho příliš nenavolíme. Můžeme si vyměnit language čili jazyk. Komu tedy nebude vyhovovat angličtina, může tam šoupnout němčinu. Dále si můžete vypnout hudbu – to bude asi nejméně používaná složka. :) No a nakonec si můžete navolit počet „havěti“, ale ze začátku bych doporučoval dva, protože obtížnost je i u těch dvou docela veliká. O co tedy jde? Ovládáte vznášedlo, které má za úkol v ohraničeném vzdušném prostoru likvidovat „havěť“. Ta je však docela pilná a klade vajíčka, z nichž se vylíhne létající potvůrka, která na vás směle útočí. Tu můžete samozřejmě sestřelit jako její matku, ale je to docela problém, protože manévrování za pomocí myši na velmi úzkém prostoru je věc docela těžká, ale to sami poznáte. ;) Zbraň máte jen jednu, ale celkem rychlou, takže to chce proletět prostor dokud to jde a postřílet všechnu lezoucí „havěť“. Pokud to nestihnete včas, najde si vás ta létající a budete mít problém.

Směr pohybu se ovládá myší. Akcelerace je mezerníkem a víc toho nepotřebujete. Grafika se povedla, takže od 486 radši odsedněte a nahoďte Penťáka. ;) Nicméně mně se hra moc nelíbila, protože mě děsí všechny ty potvory co na mě sletěly, když jsem chvíli nedával pozor. Good Luck. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Sparky | 11.03.03 v 16:44

JE to zajímavá hra ale za jedno mego to rozhodně stoj zkusit!!!!!!!!!!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce