recenze

Pakoon! 2. Many

Pakoon! 2. Many

Zima už pomalu ale jistě klepe na dveře. Co takhle zkusit nový zimní sport, který by se jen tak provozovat nedal. Ptáte se, co by to mohlo být? Co takhle sjezd zasněžené hory za volantem automobilu? Pokud vás tato představa láká, vyzkoušejte dnešní hru.
Lidská představivost nemá hranice. O tom jsme se už několikrát přesvědčili a většinou z toho vznikaly zajímavé,ale hlavně kvalitní tituly. Mezi ně bude po dnešku určitě patřit dnešní titul, jenž nabízí neobvyklý zimní zážitek. Na sjezdovkách se dá prohánět na ledačem. Ať už jsou to lyže, snowboard nebo jen prosté sáňky. Pakoon! 2. Many však nabízí projet se po sjezdovce za volantem automobilu. Jak asi tušíte, půjde o rychlý a dynamický závodní simulátor, v němž zdoláte několik zasněžených vrcholů.

Když už budeme sjíždět vysoké hory, chtělo by to nějaké známější. Takže zavítáte na různé světadíly. Navštívíte např. Antarktidu, Rusko atd. Zkrátka o nebezpečné a strmé kopce nouze nebude. Před tím než si budete vybírat místo, kde se projedete, musíte vybrat jeden ze tří herních režimů. Prvním je „speedrace“, což je běžný slalom, kde závodíte o co nejkratší čas. Druhým a zároveň náročnějším režimem je „slalom“. Dá se tedy odvodit z názvu, že budete mít na trati připravené fáborky, kolem kterých musíte střídavě projíždět. No a třetím režimem je „airtime“, ve kterém máte za úkol zůstat co nejdéle ve vzduchu. Tedy snažit se o největší výskoky, kdy potrvá co nejdelší dobu, než dopadnete zpátky na trať.

Po zasněžených kopcích se můžete projet s několika známými auty. Na výběr máte např. Chevrolet z roku 1957, Ford Focus Hatchback, Messerschmitt a nebo běžný Truck. Stejně jako je ztřeštěný námět hry jsou i auta dosti netradiční pro tento druh „sportu“. O lepší čas, ať už celkový nebo „airtime“ však soutěžíte pouze sami mezi sebou. Nikoho jiného na kopcích nepotkáte. Avšak v případě, že byste tuto absenci chtěli nějak vyřešit, je tu multiplayer, ve kterém jen stačí se s někým domluvit a zahrát si po internetu.

Vše zatím nasvědčuje tomu, že by vás tento titul měl pobavit. Ani grafika nekazí celkový dojem hry, neboť automobily jsou udělány perfektně a na zasněžené trati se snad ani nic zkazit nedá. Hratelnost je taktéž perfektní. Auta se celkem chovají, jako kdyby jela po sněhu, hra je rychlá a většina situací se v ní dá jednoduše řešit. Tedy pokud obrátíte auto na střechu, stačí stisknout mezerník a jste zpátky na čtyřech kolech. Ze začátku bych doporučil snížit kvalitu detailů, která má velký vliv na plynulou hratelnost, která se může i na opravdu kvalitních mašinách zhoršit. Navíc jak by se dal lépe – detailněji zobrazit sníh? :) 27 MB je sice dost, ale Pakoon za to stojí. Zavařte vaše modemy. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

besanek | 16.11.05 v 16:33

di do C:\windows\repair a od tamtud zkopíruj autoexec.nt
do C:\Winndows\system32
aspon u mne to tak je

OLOd | 11.11.05 v 20:33

Je to fakt super,ale děsně návykový.Doporučuju!!!

tark | 28.04.05 v 17:03

Super... BTW, modem jsem nezavařil - staženo během pár minut (100KB/s, CDMA)

ZajoncZ | 19.11.04 v 19:26

Zobrazuje se mi:
C:\Winndows\system32\autoexec.nt
Systemový soubor nelze použít v aplikacích systému MS-DOS a Microsoft Windows.

Prosím, je to fakt dost dobrá hra, a proto vás taky žádám o pomoc,díky.

Piper | 07.11.04 v 13:11

Sice sem to jetšě nezkoušela ,ale vypadá to super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§

Tom | 31.10.04 v 09:03

Lidi tahle hra má fakt suprovou hratelnost. A je moooooooooc návykova. Stoji to fakt za to to stáhnout. Moje subjektivní hodnocení je 120% :-)))


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce