recenze

Subscan

Subscan

Máte rádi námořní bitvy? Pokud jste kladně zakývali hlavou, je tohle hra pro vás. Poslední dobou tento křižníkově-ponorkoidní žánr jen a jen kvete a ani Subscan není výjimkou. Pouze to tentokrát odnesou ty ponorky.
Nedávno jsme tu měli novou hvězdičku od Radegsoftu a dnes se na nás řítí další. V Sub Destroyeru jste se vžili do role "kormidelníka" ponorky, na to ale definitivně zapomeňte. Dnes se chopíte křižníku na povrchu a za pomocí barelů všeho druhu budete právě tyto naivní ponorkáře tiše oddělávat. Subscan je dílko lehce nadprůměrné, prakticky ve všech aspektech zaostávající za svým tuzemským konkurentem, přesto ale může být pro někoho více než vhodnou volbou jak se poprat s nudou. Zvláště pokud rádi zápolíte s časomírou.

Grafika Subscanu není nikterak složitá, rozhodně nehýří HDR efektem ani posledními Pixel Shadery. Je ale účelná a do prostředí pěkně zapadá.

Stahujte především, pokud se cítíte být skalním ctitelem tohoto specifického žánru. Alternativ máte tentokrát mnoho: Již zmiňovaný český Sub Destroyer, o trochu starší Submariner, Sub Commander nebo další Čech čtvrtý Sub Hunter. Jak vidíte, není toho málo...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Subscan Subscan Subscan