recenze

DragonMania

DragonMania

DragonMania je herně velmi dobrá a graficky parádní "dráčkovina" od Nizozemců z Game Fun 4 You. Proč tedy nešla přes devadesát? Z jednoho zjevného důvodu - jedná se bohužel jen o trial, přičemž za full verzi budete chtě nechtě muset vypláznout necelých pět dolárků.
Tak, pravda je venku. Co dál? DragonMania je především veselá, všemi barvami hrající 2D hopsačka. V ní se vžijete do role dráčka - nebo ještěra, chcete-li - který trpí neutuchající touhou po zlatých nugetech. Ty se samozřejmě nepovalují jen tak na chodníku před hospodou, dokonce ani ve hře ne. Vydáte se tedy s dráčkem do světa. Nutno podotknout, že do audiovizuálně famózního světa.

Tolik asi k letmému navznazení na jeden z nejlepších kousků roku 2007. Pokud vám tedy nevadí na FW poněkud vyšší HW nároky a výše zmíněné trial omezení, nemám co dodat. Gogogo!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

vytvarnice | 19.08.07 v 16:37

nejde to stáhnot, velká škoda, pokud někdo budete vědět kde se dá sehnat, či zda to zde pujde prosím písněte vytvarniceHK@seznam.cz moc díky

pepperos | 31.03.07 v 13:57

je to demo a jeste nejde stahnout. :-(

Johny English | 26.03.07 v 14:50

Jéé to jsem nevěděl, že se jsem dostala Benova hra. Používá FPSC, ale teď pracuje na jinejch hrách. Můžete tam dát i další hry.


galerie

DragonMania DragonMania DragonMania DragonMania DragonMania

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce