recenze

Rockman 7-FC

Rockman 7-FC

Chcete se slušně odreagovat? Pak zkuste dnešní akcí nabitou arkádovou gamesku, která potěší hlavně milovníky retro stylu. Pořádně nabušený Rockman se to rozhodl nandat všem nepřátelům – půjdete do toho s ním?
Hlavně starší hráči si občas zavzpomínají na staré časy, kdy hrám vládla hratelnost a zpracování bylo ve velmi primitivním stylu. Přesto se u her často bavili více než u dnešních komerčních titulů. Pokud máte rádi klasické akční arkády ve starém stylu, pak vám Rockman 7FC jistě přijde vhod.

Tato sympatická pařba vyniká hlavně množstvím levelů, které vás spolehlivě pobaví na několik hodin. Navíc je nemusíte procházet po sobě, ale můžete si zvolit jaký zrovna chcete. Podíváte se tak do ledového království, do oblak nebo k nesmlouvavému traktoristovi. Ve všech světech si pořádně zastřílíte klasickou laserovou pistolí, s níž můžete po chvíli čekání na plné nabití vypustit i silnou koncentrovanou ránu. Ta již s protivníkem pořádně zacloumá! Rockman 7FC je tak povedený kousek pro všechny oldschoolové pařany.

stáhnout hru
Marrak

autor
/ Marrak

Skóre

79 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

NADĚJE

NADĚJE | 15.02.15 v 09:35

střílečka a cestování světy, je zábavou pro dospělé ale i děti :)

.. | 11.07.08 v 15:40

ved to je megaman


galerie

Rockman 7-FC Rockman 7-FC Rockman 7-FC