recenze

Robo-Hare Adventure

Robo-Hare Adventure

Robo-králičí adventura je další z nekonečné velikonoční líhně a především hra prokazatelně nadprůměrných kvalit. Teď už jde jen o to, jestli vás (na 2D rubandu) relativně neobvyklou náplní zaujme. Konec konců, za pokus u freewaru nikdo nic nedá.
Proč to varování? Robo-Hare Adventure (dále jen "RHA") je totiž hrou poměrně komplexní, protože máte k dispozici jak akční, tak vývojový a nákupní mód, což jsou zároveň nejpravděpodobnější důvody, proč se hra na soutěži Caiman Easter 2006 umístila relativně vysoko. Samotná hratelnost, i přes slušnou hromádku možností, již tak famózní není, drží se někde na hladině průměru až nadprůměru, a když připočteme některé, co do obtížnosti nevychytané, pasáže a lehce zabugovaný save/load systém (který velmi často dělá vše, jen ne to, co má), kleslo nám hodnocení tam, kam kleslo.

Po stránce audiovizuální je na tom RHA poměrně slušně, na čemž má asi největší podíl hudební doprovod. Ten však není originální, nýbrž vycucnutý ze Starcraftu a českého pokračování legendy let devadesátých, Ufo: Aftermath.

Co dodat? Chybělo pár centimetrů a mohl jsem teď mluvit o další freewarové velikonoční pecce (ne, že by hra samotná s těmito svátky nějak extrémně souvisela...). Určitě se stále jedná o zajímavou volbu, nicméně kvalit Street Bike fury nebo remaku klasiky Alien Breed nedosahuje, ať se na to díváte z jakéhokoliv úhlu... Možná jindy, mistři z Neuton Mouse.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

ROBOT | 17.06.06 v 08:07

BEGIN
HARE = ZAJÍC
NE
KRÁLÍK
END
...
C:\


galerie

Robo-Hare Adventure Robo-Hare Adventure Robo-Hare Adventure