recenze

TypeStriker

TypeStriker

Myslíte si, že píšete rychle? Možná vás dnes vyvedeme z omylu. Tato gameska totiž zábavnou formou procvičí vaše psaní. Zvládnete těžký úkol?
Dnešní, na první pohled prachobyčejná vesmírná střílečka, se vymyká z řady netradičním způsobem likvidování nepřátel. Podobně jako v některých jiných hrách vám nebude stačit pouze rychle střílet a správně mířit. Protivníka totiž zneškodníte napsáním a odentrováním textu, který se u něj objeví.

Letíte klasickou raketou. Výhodou je, že ji nemusíte vůbec ovládat, pilotuje se totiž automaticky sama. V případě, že se vám ale směr nebude zdát, můžete zasáhnout šipkami a let korigovat. Připraveny jsou hned čtyři stupně obtížnosti. Při nejlehčím půjde vše hladce, pokud však vyzkoušíte ten nejtěžší, trefně pojmenovaný android, opravdu nebudete vědět, kde vám hlava stojí. V pozdějších fázích se objevují čím dál náročnější protivníci. Anglická slova, která musíte napsat, jsou stále delší a těžší. Když se naráz objeví například výrazy jako je programming a chemistry, pak jde do tuhého. Pojmenování totiž nestačí napsat jen jednou, nepřátelská loď je zničena až po několika úspěšných pokusech. Slovo musíte opsat přesně. Využít lze i některé bonusy, které vám třeba doplní štít nebo vypustí silnou bombu a hru tak dále zpestřují.

Příjemným překvapením po stránce zpracování je hlavně grafika. Autor se opravdu vyřádil. Světelné efekty a různé výbuchy jsou velmi vydařené. Na tuto hru se tak kouká přímo skvěle. Hudební doprovod obstaraly jen dva tracky. Škoda, mohlo jich být více. Po delším hraní už jsou značně monotónní. Vcelku solidní hratelnost ale naštěstí zůstává. Typestriker je tak hrou, která vás určitě na nějaký čas pobaví a zaujme.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

SadAmeK | 27.07.05 v 15:57

ale po case omrzi.Nejvyssi skore mam zatim 10 milionu a pak me to prestalo bavit.


galerie

TypeStriker TypeStriker TypeStriker TypeStriker

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce