recenze

Rette Weihnachten!

Rette Weihnachten!

Šťavnatá vánoční „moorhuhnovka“ se Santa Clausem v hlavní roli. Líbivá grafika jakoby motivovala naší myšku k nadpozemským výkonům, takže se v klidu usaďme do křesílka, uvařme si voňavou kávu a užijme si ji.
Napsat něco nového o myškoidní střílečce a la Moorhuhn je fakt těžké. Co s tím? Čím vás čtenáře ještě ohromit, jak vás zaujmout?

Zkusíme to takhle: „Byl jednou jeden stařík, Santa se tuším jmenoval. Měl takové zvláštní hobby – miloval soby. Platonicky samozřejmě. Navíc také rád obdarovával své bližní mohutnými přívaly dárkových balíčků a tím se stával populárnějším a známějším, až se stal nejznámějším na celém světě. A celý svět chtěl být od něj v jeden jediný konkrétní okamžik obdarován, což – jak jistě uznáte – je úkol nadlidský. Santa přemýšlel, jak to všechno zvládnout, nicméně nebyl to pán kreativní, takže na nic kloudného nepřišel. Ono obsloužit několik miliard jedinců této planety během několika hodin je prakticky neřešitelný problém. Nakonec zoufalý Santa zapřáhl soby, kterým před jízdou dal pár šluků jointa a ti se rozjeli jako o život. A představte si – oni to zvládli! Tedy alespoň u většiny příjemců. Ostatním namluvili, že zlobili a proto nic nedostali…

Rette Weihnachten! nám umožní vybít si svou frustraci z nedodaného dárku tím nejlepším způsobem. Odstřelováním Santy a jeho pohunků. Užijme si to, zlobiví přátelé! :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Rette Weihnachten! Rette Weihnachten! Rette Weihnachten! Rette Weihnachten! Rette Weihnachten!