recenze

Super Dude

Super Dude

Zahrajte si na Supermana v této minihře, kde na vás nečeká jen hubení protiletících havranů, ale také řada zajímavých bonusů, které hru jenom zpestří! Jak daleko se dostanete vy?
Super Dude kombinuje dva prvky. Styl moorhuhnu (tedy střílení všeho co se hýbe na obrazovce) a zároveň starání se o bezstarostný let hlavní postavičky. Celkem tedy dva důležité úkoly musíte plnit naráz a to není vůbec jednoduché.

Hlavní postava totiž ihned po startu padá k zemi, jako kapka deště na zem. Nezastaví se o nic a o nikoho. Zabránit tomu můžete stisknutím levého tlačítka myši, kdy se Super Dude vyhoupne zpět nahoru. Klikáním nebo přímo držením tlačítka myši můžete tak udržet postavu ve vzduchu. Proč klikáním? Cestu kupředu vám znepříjemňují ptáci nebo chcete-li havrani. Ty musíte sestřelit a to právě pomocí klikání.

Bystřejším dojde, že puštěním a klikáním na havrany automaticky náš letící superman padá k zemi, proto je nutné už od začátku každé úrovně neuvěřitelně masivně klikat všude kolem. Pokud zemřete, můžete si zapsat na rozloučenou skóre a tím to celé hasne.

Grafika není nijak zvlášť úžasná, ale nepatří ani k těm nejhorším. Dobrá hratelnost také potěší a obtížnost zase staví hru ke skvělému průměru v poměru k ostatním hrám podobného stylu. Vyzkoušejte a zkuste si zalítat!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Super Dude Super Dude Super Dude