recenze

Particulation

Particulation

Originalita. Znáte ještě to slovo? Marketingoví manažeři se každé jeho slabiky bojí jak čert kříže, protože nebát se ho často znamená vyhazov. Přitom dnešní Particulation originalitou přímo smrdí. Vítejte do jeho nezaměnitelného světa.
V Particulation nedostanete do rukou život avatarův aní ničí jiný. Převtělíte se totiž do kůže něčeho, co by si mohlo říkat tornádo. Na obrazovce se však prohání řada menších či větších konkurentů, přičemž na ty větší si můžete beztrestně "vyskočit" až po likvidaci pár těch menších, kdy vás hra přepne do "rampage módu". V opačném případě vás budou vaši urostlejší sourozenci jen beztrestně šikanovat ve zběsilém hudebním rytmu.

A audiovizuální stránka? O tu tady jde především, zvláště když se nacházíte uprostřed nějakého bonusu. Jen o málo pozadu za tou barevnou krásou pak zůstává zvukový dojem, který je opět nejvýraznější, když se to na vašem monitoru řeže.

Particulation je jedna z nemnoha záležitostí, kterou musí mít každý milovník originálních her. Svou pestrostí a zpracováním se velmi podobá hrám, vytvářených pod velmi speciální pokličkou Experimental Gameplay nebo mnohým Japonským kouskům. Dnes jiné alternativy není. Ikdyž je možná pravdou, že ještě více než vy si Particulation užije nestranný pozorovatel za vašimi rameny, rozhodně Particulation berte! :-) Je totiž živým důkazem že hry, usilovně hledající nové hráče a nové cesty, stále dýchají.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Particulation Particulation Particulation Particulation Particulation

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce