recenze

Oolite

Oolite

Dnes si už málokdo pamatuje na počátek osmdesátých let, kdy dvojice rozpustilých mladíků David Braben a Ian Bell šokovala herní veřejnost svým Elite. Oolite - jak lze odhadnout už z názvu - je jeho velmi podobně stavěným pravnoučetem.
Tento fakt vám pravděpodobně neunikne, pokud jste byť jen viděli screeny z obou her. Oolite se v žádném případě nesnaží hrát si na žhavou, řádně graficky ošetřenou novinku (což se dá u party nadšenců, kteří se zhlédli ve více než dvacet let starém kousku, relativně čekat). Oolite sází všechny své karty na komplexnost a sázka to byla více než dobrá - než se se svou malou, rezavou kupou mezigalaktických nesmyslů propracujete k řádné pověsti a kolosálnímu korábu, uplyne opravdu hodně času.

Oolite tak platí za výbornou alternativu pro ty, kteří nehrají hry pro efekt, zato mají velmi rádi propracovanost starého Elite nebo jednoho z pěkné řádky jeho následovníků... Nebo se domníváte, že Frontier, Privateer, Wing Commander nebo série X povstaly jen tak, samy od sebe? ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

jj | 05.07.15 v 19:42

Zachovává všechno, co bylo na Elite skvělé, a přidává lepší grafiku a spoustu příjemných vychytávek. Plus možnosti jednoduchého přidání dalších velmi dobrých věcí pomocí AddOns. Oolite v Linuxu najdete ve svém správci balíků. Další info najdete třeba když se zeptáte googla na wiki oolite.

asinex | 10.09.06 v 11:53

je to v poho hra ale i tak by som dal prednost hre privateer az nato ze ma po 4dnoch omrzela :D

libik | 13.08.06 v 19:38

Elite mám rád, ale o tomhle jsem se z tvé recenze nedozvěděl VUBEC NIC!


galerie

Oolite Oolite Oolite Oolite Oolite

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce