recenze

Diamond: Revolution 2

Diamond: Revolution 2

Diamond: Revolution 2 je velmi povedené pokračování už tak podařené hry Diamond: Revolution, které pochází přímo z kuchyňky talentovaného nezávislého studia Cassata Games. Příznivcům prvního dílu jistě netřeba dodávat, kterou (alespoň pro někoho) neodmyslitelnou část llidského těla řádně potrénuje...
Co si budem namlouvat přátelé, her typu Crillion nechodí po světě zrovna málo a co se týče našeho archivu, tak ten je na tom velice podobně. Základní herní principy DR2 zůstávají samozřejmě neměnné: je třeba pořádně zkrotit neposednou, čile hopskající kouli, kterou lze ovládat pouze horizontálně. S toutu čiperkou musíte zničit všechny dostupné diamanty, a to tak, že se nejprve "přebarvovačem" přebarvíte na jejich odstín a následně bum do krystalu.

DR2 toho nabízí mnoho a nabízí to v opravdu vysoké kvalitě - je dlouhý a ke konci rozhodně nejednoduchý, vypadá slušně a obsahuje vlastní editor levelů, po jehož otevření okamžitě zjistíte, že tady rozhodně nebyl přidán do počtu, sešit horkou jehlou atp. Pokud v hlavě stále nosíte alespoň půl mozku, berte! :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Diamond: Revolution 2 Diamond: Revolution 2 Diamond: Revolution 2