recenze

Monk Kombat 3 - The Five Pillars of Pain

Monk Kombat 3 - The Five Pillars of Pain

Něco mi říká, že Monk Kombat 3 vychází z nějaké známé předlohy, leč nejsem si jist ze které… aha, no jasně – Mortal Bouchat to byl! Bojovka jako víno! Má ten „mnišský“ klon schopnost jí konkurovat? Ve hře pro dva určitě! Nevěříte? Zkuste!
Jistě jste poznali, že mé přeřeknutí se v perexu bylo úmyslné. Jak bych mohl na trilogii Mortal Kombat zapomenout! To prostě nejde.

Pan Fritz pro nás se svými kolegy připravil reminiscenci na tuto klasickou bojovku, která však oproti originálu září čistě renderovanou 3D grafikou postav i pozadí. Tato „mnichoidní“ mlátička se vyznačuje přívětivým vizuálním zpracováním, vybalancovanou obtížností v ovládání postav, solidní hratelností a hlavně – hlavně je ideální pro večery s přítelem či přítelkyní. Nikoliv ve smyslu lechtivých hrátek bez počítače, ale právě pro hraní na PC jeden proti druhému. Musím říci, že i přes malý výběr bojovníků (všehovšudy tři kousky) lze bojovat s chutí a zápalem sobě vlastním. Také musím sportovně přiznat, že jsem od kolegy v práci při pařbě Monk Kombat 3 bohužel dostal po mé virtuální „čuni“, a to nemálo. Musím prostě více trénovat tento mnišský způsob boje, abych nebil byt (…nebo spíše nebyl bit? :-))…

Pravda, tu hutnou, temnou a krví nasáklou atmosféru původního MK jsem zde postrádal, ale tak jako tak si mne hra získala. Go - go - go! :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Unknown_face | 04.02.07 v 11:34

Když už tady započla diskuze nostalgiků.ráf bych taky doal,že sem včera zkusil zahrát staričkou FFIV,a to mi vyrazilo dech,Protože takovéhle hry,to už se nenajde.

Rebel | 02.02.07 v 22:24

Hehe, nejlepší je MK3, to jsme pařili na starejch 200Mhz Pc na základce. Jo to byla jiná doba. :)

Marian | 31.01.07 v 09:48

V poho, fakt se mi líbí jen ty první tři. Ty další tzv. ve tři dé už mne nezaujaly... :-)

smiley98 | 31.01.07 v 01:01

Mortal Kombat neni trilogie. Teda pokud tim autor nechtel naznacit, ze se mu libi jenom prvni tri dily ;-)

Omlouvam se za male rypnuti, ale sem fanaticky MK fan. Jinak mate skvely stranky :-)


galerie

Monk Kombat 3 - The Five Pillars of Pain Monk Kombat 3 - The Five Pillars of Pain Monk Kombat 3 - The Five Pillars of Pain Monk Kombat 3 - The Five Pillars of Pain Monk Kombat 3 - The Five Pillars of Pain