recenze

Halo Hell on Earth

Halo Hell on Earth

Nandejte to coby voják všemu šmejdu z vesmíru a zachraňte tak naši modrou planetu. Proklestěte si cestu přes hordy nepřátel a vybavujte se novými, silnějšími zbraněmi. Osud planety je na vašich bedrech. Parádní akční hra z prostředí známé 3D akce Halo.
Hra vznikla jako mod pro Halo Zero, se kterým jste se již mohli na freegame setkat a tak si ji představíme pouze v rychlosti, neboť se toho zase tolik nezměnilo. Bez nějakého úvodu, či nástinu toho proč vlastně bojujete, se ocitáte přímo uprostřed válečné vřavy. Z počátku jste vyzbrojen jen klasickou útočnou puškou, pistolí a několika granáty. Ovšem jak se budete pomalinku prokousávat přes hordy nepřátel, budete doslova zakovávat o spousty dalších zbraní. Některé z nich jsou staří známí jako v mnoha jiných hrách, tedy brokovnice, ostřelovačky a bazuky, ale narazíte zde samozřejmě i na zbraně vašich protivníků. Během vaší poutě za osvobozením Země od vetřelců narazíte na desítky a stovky mrtvých spolubojovníků a „brzy mrtvých“ vetřelců. Hra má výborný spád, což je na jednu stranu super, ale na stranu druhou se prostřílíte ke konci rychleji než byste možná chtěli, s tím však bohužel nic nenaděláte.

Malinko mne mrzí, že co se týče grafiky a zvuků se od minula takřka nic nezměnilo, ne že by i přesto nevypadala hra dobře, ale přeci jen rezervy zde jsou. Chvíli mi trvalo než jsem si zvykl na ovládání hry, kdy postavičku ovládáte pomocí kurzorových šipek na klávesnici, granáty hážete a střílíte pomocí myši, jenže navíc ještě středním tlačítkem vašeho hlodavce skáčete, což se mi na dvoutlačítkovém hlodavci neprovádělo zrovna nejlíp a tak jsem musel utíkat pro novou myšku. Tak či ona se ale jedná o veli dobrou a svižnou akci, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 07.10.17 v 13:24

tak to mě bude bavit


galerie

Halo Hell on Earth Halo Hell on Earth Halo Hell on Earth Halo Hell on Earth Halo Hell on Earth