recenze

Hien Legend

Hien Legend

Pěkná akční střílečka viděná seshora, vytvořená japonským studiem Ikoinomori. Velmi milé grafické zpracování a dobrý herní systém dělají z tohohle dílka nadějnou hru. Váš úkol v ní je prostý, sestřelit nepřátele, kteří jsou ve vzduchu.
Máme zde další hru typu Born of Fire, ale řekl bych, že v mnohem lepším a líbivějším zpracování. Příjemná grafika a hudba vás patrně zaujmou nejvíce a jakmile se pustíte do pořádného paření, padnete na zadek i z hratelnosti.

Můžete si vybrat ze čtyř postav, každá z nich je pohledná japonská dívka. Liší se svými základními vlastnostmi a také každá z nich umí používat lépe jinou schopnost. Například ta, jenž letí na drakovi, umí lépe používat oheň. Krom toho, že můžete permanentně pálit, máte k dispozici i různá kouzla.

Teď trochu k ovládání, jelikož je hra kompletně v japonštině a já předpokládám, že většina z vás japonsky neumí. Nejprve doporučuji přepnout znaky na klávesnici na EN(angličtina). Pokud vás nebude zajímat intro, stačí stisknout klávesu Z. A teď k ovládání samotné hry:
Z – střelba, X – změna zbraně, C – změna kouzla, V- použít kouzlo, jinak se pohybujete na šipkách. Nezbývá mi nic víc, než vám popřát hodně štěstí. Užijte si to.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Hien Legend Hien Legend Hien Legend