recenze

Lila Nightmare

Lila Nightmare

Přestaňte dělat jakoukoli vedlejší činnost, nakrmte domácího mazlíčka, chňapněte kamaráda a dotáhněte ho k monitoru počítače. Tahle dnešní gameska je velmi jednoduchá, co do principu hraní, a tak se hned bez dlouhých rozpaků můžete ponořit do nebezpečné tmy, která je základním rysem tohoto titulu.
Máte u sebe spoluhráče nebo spoluhráčku? Ne? Pak se se všemi nástrahami budete muset porvat sami.

V podstatě se jedná o poměrně zběsilou arkádu, v níž budete střílet vše živé, konkrétněji fialové obludy plazovitého původu, ale blíže nespecifikovatelné a přežít jejich útoky tak dlouho, jak jen to je možné. A jakožto malá věžička s nimi budete mít dost práce. Naštěstí se však můžete pohybovat všemi směry dopředu, dozadu, pozpátku a při tom bláznivě střílet kolem sebe a otáčet se o 360 stupňů. A pokud by vám ani toto nepomohlo v aréně smrti přežít delší čas, pak vám přijdou vhod četné druhy zbraní, jenž se sem tam vyskytnou a vždy pomohou. To samé platí i o lékárničkách, jejichž význam je snad jasný.

Pakliže se do hraní pustíte s někým dalším, dovolím si soudit, že hra vám vydrží asi delší dobu, než v sólo režimu. Neboť překonávat stále sám sebe moc dlouho zájem neudrží. Navíc „krvavé“ stopy působí lehkou nepřehlednost.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Janička1

Janička1 | 09.01.15 v 06:58

no nic moc


galerie

Lila Nightmare Lila Nightmare