recenze

Against the Dead

Against the Dead

Flash jako nástroj pro vytvoření dobré střílečky? Ano, dnes už je možné všechno, jak dokazuje právě dnes recenzovaná Against the Dead. Postavte se nemrtvým a ukažte jim, kdo je tady pánem!
Hra vám buďto sedne, a tudíž u ní budete trávit svůj volný čas, nebo skončí v koši a vy se vrátíte na FreeGame, abyste si našli zábavnější kousek. V případě Against the Dead to budete mít složitější. Netroufám si totiž zobecnit, jakou reakci by mohli mít jiní. Jedním si však jsem jistý: i přes řadu nedostatků jsem se u hraní bavil. A o to tu přeci jde, ne?

Against the Dead je na pohled klasická střílečka. Grafika ucházející, nepřátel dostatek a hratelnost postupně nabírá vražedné tempo, takže se už po pár minutách nebudete moct ani zastavit, aniž byste neutrpěli nějaký ten zásah od dotěrných zombíků. Jako neohrožený likvidátor zombíků budete mít k dispozici hned dvě zbraně. Klasická pistole ještě do židle nikoho neposadí, zato dvouhlavé brokovnici, která dokáže nepřítele rozsekat doslova na cucky, už by se to podařit mohlo. Nepřátelé na tom s rozmanitostí jsou podobně: nebudou na vás útočit v nikterak závratných počtech, ale v rychlosti, s níž se na vás pohrnou z každé strany, stejně ani nemáte pořádně čas vnímat a prohlížet si je.

To, v čem se hra odlišuje od konkurence, je flashové zpracování. Nejde ani tak o grafiku, o níž jsme ostatně před chvíli řekli, že je dobrá, ale hratelnost, která se tím kazí. Pohyb myši v okně hry je pooomaaalllýýý. Vůbec dostat kurzor z jedné strany obrazovky na druhý je úkol, který běžnému smrtelníkovi zabere hezkých pár sekund. Když to ale překousnete, budete se královsky bavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Against the Dead Against the Dead Against the Dead

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce