recenze

Blast Radius II

Blast Radius II

Blast Radius je... další titul pro ty, kteří na světě ze všechno nejraději střílí. Ne že by tentokrát nebylo zábavné, to ne. Jen se při vzpomínkách na ty masy předešlých her začne rychle ohrávat.
Otázkou je, jestli vás pokračování ne zas tak dávno uveřejněného prvního dílu Blast Radius od Starlord Interactive, již už toho mají za sebou mimochodem poměrně hodně, udrží v pozornosti alespoň dokud nepadne hlavní kampaň, popřípadě "survive", kterýžto zde figuruje jako druhý nabízený mód.

Hra obsahuje standardní vychytávky jako např. upgrade kvérů, možnost hrát ji s přáteli "ve trojko" a nabízí taky dvanáct levelů - velkou neznámou ovšem je, zda vás budou solidně bavit až do konce, když jste to podobně rasili už nejmíň tisíckrát. Někteří i poslepu.

Takže...? Pokud vás bavil první díl, stahujte, baví-li vás do puntíku všechny hry tohohle typu, stahujte taktéž. Takové hráče BL2 nezklame. Pro ostatní ovšem existuje X lepších variant, ať už jde o remake slavného Privateera nebo excelentní Lethal Judgement 3.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Blast Radius II Blast Radius II Blast Radius II Blast Radius II