recenze

Paradise in Trouble

Paradise in Trouble

Zachraň se kdo můžeš! Zachraň se kdo můžeš! Ďáblové a démoni vám chtějí vyrvat duši z těla! Uh, na zemi už všichni propadli zlu a tak Světlonoš obrátil své voje směr Rajská zahrada. A nebo jen dostal chuť na jablíčka, neřád. V každém případě doufám, že zasáhnete dřív, než bude Nebe dobyto.
Asi všichni známe provařenou pecku Stounů o ďáblovi, jak to s námi koulí, kterou GN'R pro film Interview s upírem ještě o pár minut "ou ou ú ú" natáhli, asi se jim nezdála dost dlouhá. A představte si, že ten drzý satanáš už chystá invazi i do nebe! Tam se však Lucifera asi příliš neobávají, poněvadž proti jeho armádě čítající čertiska pěšáky s vidlemi a jízdu na raketách země-vzduch, namísto jednoho, dvou pluků cherubínů poslali jednoho bosého andělíčka, aby strážil nebeský portál dnem i nocí. Ano, ano za branami není tentokrát Hanibal, ale rovnou Satan. Tak co s tím uděláme?

Dnes se stalo módou, pokud se tvůrcům ať filmu, hudby nebo čehokoli jiného dílo nepovede, pózovat že šlo vlastně o úmysl a film je tak nudný až je vtipný a "bejt loser je prostě IN". Ovšem, kdyby mi to tvrdil autor této hry, spolknu mu to i s navijákem. Ono to totiž funguje! A tak člověk jenom kouká, zda je to myšleno vážně ... nebo ne... Princip hry, že hrdiny unáší balónek a navzájem si je propichují je v tomto konkrétním zpracování k popukání. Technické zpracování a grafika působí dojmem, že to bylo děláno 'na koleně', ale humor jakýmsi záhadným způsobem šlape. Aspoň na chvilku. Možná je v tom něco mezi nebem a zemí...

stáhnout hru
Ada

autor
/ Ada

Skóre

76 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Paradise in Trouble Paradise in Trouble Paradise in Trouble Paradise in Trouble

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce