recenze

Kill Deal

Kill Deal

Kdo má chuť na pořádnou dávku akce a na spoustu střílení, je tady přesně to, co hledá. Staňte se jedním ze čtyř objevitelů ztracené planety a braňte se proti obrovské přesile mimozemšťanů. Jež nemají žádný jiný cíl než zlikvidovat nepřátelé.
Nejprve si vyberete postavičku, s níž hodláte hrát. Nechybí ani krásná dívka s blond vlasy po zuby ozbrojená těžkými zbraněmi. Poté jste vrženi přímo do víru dění. Vaše loď je rozbitá, nelze uniknout a všude přibývají fialové a zelené příšery. Ženou se k vám a vy musíte střílet, protože vám jde skutečně o krk. Nejlépe je postavit se k vraku lodi, který vetřelci nepřelezou, zmenšíte tak počet jejich přístupových cest. Pak už jenom miřte. Je také vhodné odhadnout, jakou rychlostí se vám který exemplář blíží, protože ne všichni jsou stejně rychlí. Jakmile se vám zdá, že to nezvládáte, nic se neděje, snažte se zachovat klid. Neutíkejte na volné prostranství. Vetřelci půjdou za vámi a navíc vás ještě obklíčí ze všech stran. Situace v téhle hříčce se mění s každou vteřinou. Nikdy nevíte, kdy padnete a jestli se dokážete probojovat k dalšímu cíli. Vyžaduje to trpělivost a cvik. Značnou dávku odvahy a agresivity, abyste překonali byť jen první pomyslný level. Hra je brána z ptačí perspektivy, tudíž vše vidíte shora. Má to něco do sebe, aspoň víte, že se k vám něco blíží zezadu. Grafika je velmi dobrá, nechybí komentáře hlavních hrdinů a samozřejmě hudba.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

fittipaldi | 18.08.09 v 22:25

nejde mi přepnout na druhou zbraň, v control jsou zbraně nadefinovány na klávesy 1-4 ale nefunguje to ani next weapon, nevíte někdo jak na to?


galerie

Kill Deal Kill Deal Kill Deal Kill Deal

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce