recenze

Kavinsky

Kavinsky

Umělec jménem Kavinsky není jen hudebník, ale ke svému novému albu Outrun uvolnil také tuto gamesu (samozřejmě se soundtrackem z jeho alba). Vy si v několika málo úrovních zařádíte jak na ulicích LA, tak v jeho rychlé káře.
Ve hře se z vás stane samotný Kavinsky, se kterým budete střídavě mlátit podivná individua a řídit jeho auto. Obojí je sice poměrně jednoduché, ale ne nezábavné.
V první řadě tu máme klasickou bojovku, kdy bušením do dvou kláves mlátíte všechno možné, co se vám postaví do cesty. Nepřátelé zpravidla sází na svoji početní převahu, tak se je snažte trochu rozdělit. Lze ničit také okolní objekty, z nichž sem tam zůstane něco na doplnění života nebo energie, díky které můžete předvádět (kombinace kláves D a F) speciální útok. I když vám při každém posunu a bitce běží časový limit, je dostatečně štědrý a není kam spěchat.
To u druhé části, kdy musíte šlápnout na pedál, je potřeba projet celou trať pěkně rychle. Cestou sbíráte checkpointy, které přidávají bonusové vteřiny.
Jsou tu drobné vychytávky, jako změna pohledu kamery, a grafika celkově vypadá velice hezky. Na druhou stranu je koncept hry poměrně jednoduchý (což ale nemusí každému vadit) a k dispozici jsou zatím jen 4 úrovně. Současně s verzí pro PC a Mac byla uvolněna verze také pro mobilní telefony. Shrnuto – mix akce a jízdy pro pár chvilek relaxace bez přemýšlení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Drticka

Drticka | 15.05.19 v 09:40

bijme se

Turbokocour

Turbokocour | 06.11.17 v 11:45

text příspěvku

Kalousek100

Kalousek100 | 07.11.16 v 02:06

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 18.07.16 v 18:09

zajímavé takový městský box

psaa16

psaa16 | 07.06.16 v 17:09

Kavinsky je kdo ? |:o

hajzlos

hajzlos | 19.07.15 v 21:31

docela krátké


galerie

Kavinsky Kavinsky Kavinsky Kavinsky Kavinsky Kavinsky