recenze

Giant evil robotic santa rampage

Giant evil robotic santa rampage

Člověk je tvor, který chce mít pod kontrolou snad úplně všechno, ať už se jedná o výdaje za vánoční nákupy, opékač topinek nebo o obřího zrobotizovaného Santa Klause. Překvapivě se to však vždycky vymkne z ruky a z nákupu si nesete tři vrchovaté kabele, opékač vám ožehne ruku a vraždící robot vyjde do ulic.
Vinu na tom nese nebohý vědec, který do technické soutěže sestrojil robota s podobou amerického pupkatého dobráka. Při instalaci čipu se stala nehoda a s touhou ničit vyrazil do předvánočních ulic. Jako hráč se ocitáte v železné kůži Santy.

Musíte procházet jednotlivými úrovněmi, přičemž ničíte na ulicích poflakující se lidi a auta pomocí očního laseru. Pak přichází na řadu policie a jejich chabé vybavení. Bomby vše vyřeší. Ve chvíli, kdy do ulic vyrazí FBI a armáda, je už o zábavu postaráno a střílíte ještě šíleněji a častěji, než oni na vás. Letouny, helikoptéry, tanky a všechny zničitelné věci navyšují modrý sloupek, který při naplnění umožňuje použití speciálního útoku.

Hra nenavozuje pocit klidných svátků vánočních a ani ničeho podobného. Je to akce, která nastiňuje, jak by se Santa Klaus, Ježíšek a Děda Mráz neměli vůbec chovat.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Giant evil robotic santa rampage Giant evil robotic santa rampage Giant evil robotic santa rampage

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce