recenze

Zombie Smashers X

Zombie Smashers X

Máte zájem zahrát si pořádně krvavou hru? Tuším, že ano. Město ovládli zombie a jedním z mála přeživších jste i vy. Bojujte všemi prostředky a dokažte, že město patří vám a obživlé mrtvoly v něm nemají co dělat!
Možná na vás hra zprvu zapůsobí jako bezduchá mlátička. Ono je to tak trochu pravda, ale Zombie smashers je obzvláštněn několika prvky, které z něho dělají nadprůměrnou a velmi zábavnou hru. Těmi prvky mám na mysli způsob zlepšování vlastností a získávání zdraví hlavního hrdiny. Při průchodu zvláštní lokací procházíte kolem obchůdků, do kterých můžete vstoupit. Můžete si v nich vybrat z různých jídel, udělat si tetování aj. ( to díky nim si zlepšujete své „parametry“). Peníze získáváte od zombií. Nelze je ovšem slušně požádat, takže peníze získáte až poté, co je definitivně usmrtíte. Boj je také velmi zábavný. Můžete boxovat rukama, kopat, házet kovovou tyčí, házet pneumatikou, házet samotnou zombií. Jednoduše spousta zábavných způsobů boje. Protivníci se v pozdějších fázích hry stále zlepšují, takže určitě hru nedohrajete napoprvé a chvíli vám vydrží. Doporučujeme.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

fgbdsfg | 25.07.08 v 16:35

pokud máte rádi zombie podívejte se na www.zombook.blog.cz

Sonic | 05.07.08 v 23:01

Ten uvodní obrázek jak tám autor dal je z resident evil

nevim | 22.08.07 v 17:24

jo hra je dost navykova ale i dost dobra:-)

Unknown_face | 28.04.07 v 12:06

Hrál jsem druhý díl,který je to samý,ale je s pankáčema,a to bylo maso!S bráchou jsem se mohl uhrát!(oblíbená zbraň:židle a bedny )

natuk | 21.03.07 v 14:20

hra je super ale mate tam chybu protoze hra jde pro dva hrace a je to opravdu bomba super hra


galerie

Zombie Smashers X Zombie Smashers X