recenze

Ganja Farmer

Ganja Farmer

Jednoduchá hra, jejíž podstatu každý ihned pochopí. Ganja Farmer vám zpestří nejednu nudnou chvilku a pomůže vám dostat se ze špatné nálady jednou provždy.
Na každého jistě někdy přijde chvilka slabosti, při které chce hodit všechny ty novinky, jež ho stále obklopují, za hlavu a rád by se vrátil s nostalgickými vzpomínkami ke starým gameskám. Nemáte-li zrovínka takovouto náladu, nezoufejte, Ganja Farmer zaujme jistě i vás. Patrně tušíte, co mne přilákalo k dnešní hříčce. Ano, je to tak, její název, Ganja Farmer. Vskutku neobvyklé, co říkáte? Na druhou stranu si myslím, že jméno hry splní svůj účel a zapůsobí na nejednoho pařana.

Pro ty, kteří snad nevědí oč se jedná, trochu napovím. Ganja=Marihuana. Tak už si troufám tvrdit, že není nikdo kdo by stále nechápal… Ještě však nesmím zapomenout na princip hry. Pokud si někdo vzpomene na Afgánce, nebude mít problémy s pochopením žánru Ganja Farmer. Dostáváte se do kůže borce, který má jediný, avšak životně důležitý úkol. Musíte ochránit své políčko marihuany před americkými výsadkáři. Nejen, že jich je nehorázně mnoho, ale navíc jsou v pokročilejších kolech podporováni vzdušnou silou. Naštěstí máte po ruce velice kvalitní kanón, který vám pomůže zastavit i sebe větší expanzi nepřátel. Pokud by se dostali až na zem, nic už by jim nezabránilo od krutého zapalování vaší úrody. Kdyby se tak snad přeci jenom stalo a Američané část pole spálí, nemusíte zoufat, po každém kole přiletí jakýsi bůžek (jestli jsem to správně pochopil) a část zničeného pole dá do pořádku. Pokud vám ani to nepomůže, tak už jedině bůžkem darované vylepšené zbraně.

Kdyby se snad někomu zdálo, že touto recenzí podporuji kouření marihuany, určitě se mílí. Drogy jsou špatná věc a nikoho nenabádám, aby je užíval. Ale jinak ke shrnutí Ganja Farmer. Grafika je velice zastaralá a to se asi nejvíce projeví na procentuálním hodnocení. Přesto se mi velice zamlouvala animace hrdiny, který neváhal v každé chvilce volna dát najevo svou radost z padlých protivníků. Jinak hudbu jsem nepostřehl, přesto by asi ve hře být měla, jelikož v nastavení můžete korigovat její hlasitost. No nic, třeba vy budete mít větší štěstí a zvuky vám půjdou...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

dsad | 17.04.14 v 20:43

heeej kde pestuju kukurici?

KILLER ŠPEK | 02.11.04 v 19:02

No,tak jestli je to lepsi jag JOINT newim,ale dobri je skombinovat toho špeka s toudle hrou...tagze PEACE fsem a hip-hop forever!!!!!!!!!!

ganja-girl | 24.06.04 v 20:44

je to náhodou mazaná hra..super...fakt se mi hodně líbí...

BLIND | 25.04.04 v 16:42

Docela dobra hra

Filip | 14.04.04 v 16:41

Pro autora recenze: ten buzek je Jah, bůh uctivany rastafariany (jamajske nabozenstv) ke kterym jiste patri i hlavni postava teto hry. Rastafarianske barvy jsou cervena, zluta a zelena, ktere se ve hre casto objevuji. A prave tento duchovni rozmer dela z jinak primitivni hry naprosto krutou zalezitost!

Keen | 11.04.04 v 16:04

Dobrá hra na odreagování, víc takových her najdete na www.486games.net v sekci .::[ DOWNLOAD ]::.

Werrrunka :o) | 07.04.04 v 10:04

Myslim,ze je to hra fpohode...esli se nekomu nelibi tag at,ale na pomlouvami to snad neni,ne?=o)

Admi | 03.04.04 v 18:53

.................Zkuste radsi Alien Agency

Admi | 03.04.04 v 18:19

VETSI PICOVINU SVET NEVIDEL

bochy | 03.04.04 v 13:46

Je to hukot jako prase, moc vam tuhle gamesku preju, dejte si to a je to lepsi, jak joint :))

Fox | 03.04.04 v 11:01

Je to supr hra!!!! I když je stará jak... vy víte co! Doporučuju všem!

Shadoow | 01.04.04 v 14:41

Joooohoo datum vydání dnes to je starý jak svině.
Jinak je to vopohodě hra

Marek | 01.04.04 v 12:28

Na XP to běží v pohodě. Pokud je to psáno v infu o hře, tak je to pravda, pokud si to nepochopil...

Tommy | 01.04.04 v 04:40

tak tohle jsem už pařil v roce 1996 na střední, maximální hukot. A opravdu to funguje na XP??? Tak to zírám...


galerie