recenze

Redevilopment

Redevilopment

Redevilopment je další ze zástupu semestrálních her DigiPenu, které v posledních dnech nabízíme téměř v množství skoro nezdravém - což by byla určitě pravda, kdyby tyto hry zároveň každoročně nepatřily k tomu nejlepšímu, co freewarový trh nabízí.
Pokud jste v dětství hltali pohádky o hradech a princeznách, možná vám tato hra padne do noty i po letech. :-) V Redevilopmentu se totiž dostanete do kůže ne nějakého andílka, nýbrž zlého rytíře (no dobře, možná to není přímo rytíř...), šíleného Richarda Tubuly, který má na hrad jedné takové princezničky dlouhodobě políčeno. A vězte, že akční stránka dalšího ze skvostů DigiPenu je natolik variabilní, aby vás u monitoru udržela do samotného konce. Vašemu řádení se bude pokoušet udělat přítrž chrabrý Brandanimous, který v Redevilopment platí za velkého klaďase, jenže...

Výborně si dnes vede i stránka audiovizuální, která sice zdaleka neoblbuje jako v současných áčkových hrách, nicméně všechno se vším ladí a hra tak působí velmi stylovým a velmi autentickým dojmem.

Suma sumárum jde o projekt, ze kterého se z DigiPenu rozhodně nevylítá. Ač není nijak inovativní či nějakým jiným způsobem neotřelý, Redevilopment nabízí pěkný příběh, solidní grafiku a živý fantasy svět, což se samozřejmě počítá.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

dagmar | 22.07.06 v 18:49

0


galerie

Redevilopment Redevilopment Redevilopment

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce