recenze

Panzer 103

Panzer 103

Vžijte se do role řidiče, který tráví válku v raketovém voze a zuřivě bojuje proti hrozivé přesile. Pokud máte alespoň trochu válečného ducha, můžete se stát oslavovaným hrdinou bitvy!
Dnes tady máme hru až z dalekého Japonska, bohužel, či pro někoho bohudík se zde nedají čekat žádné prvky exotiky. Vše funguje na velice jednoduchém principu. Sedíte ve svém obrněném raketovém voze a s věčným klidem, kterého ve vyšších úrovních ubývá, likvidujete nepřátele. Naštěstí máte neomezený počet munice, takže není problém vystřílet všechny nabité rakety na jednoho protivníka. Střídáte dvě klávesy Z a Y, přičemž jednou nabíjíte a druhou pálíte. Pro lepší orientaci lze měnit pohled klávesami X a C. To všechno říkám, protože hra obsahuje povětšinu jenom japonské znaky a to komplikuje orientaci leckterého hráče.

Na závěr musím určitě upozornit na velmi špatnou grafickou stránku hry, což možná omlouvá jen fakt, že nepatří k nejnovějším. Pokud tedy dokážete během hraní trochu přimhouřit oči, mohl by vás Panzer 103 docela bavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

frodopipin

frodopipin | 10.02.16 v 06:50

Výborné 9/10


galerie

Panzer 103

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce