recenze

Iji

Iji

Hlavní hrdinka dnešní hry v mnohém připomíná legendární Laru Croft. Nosí zelený trikot, krátké kalhoty a má dlouhé hnědé vlasy. Iji ale hlavně stejně jako její slavnější předchůdkyně umí zatraceně dobře střílet!
Ti proklatí mimozemšťané! Opět jsou tady a chtějí ovládnou matičku Zemi. Jedinou nadějí domovské planety je sličná Iji, která jejich útok prospala. Navigovat jí bude přítel na drátě – Dan. Skvělý námět pro pořádnou akční plošinovku, co říkáte?

Iji skutečně pořádná 2D akční arkáda je. Emzáků všemožných druhů je mnoho, jsou zákeřní a jejich střely vás mohou nepříjemně rozhodit. Snažte se jim vyhýbat, jinak můžete jednoduše přijít o život. Nezapomínejte ani na různé bonusy, upgrady a zbraně. V boji jsou nutností. Se sličnou slečnou Iji se pohybujete po rozlehlých chodbách jakýchsi stavebních komplexů. Škoda, že do nich autor nezapojil více fantazie a nápadů. Přes vcelku slušnou zvukovou kulisu prostředí působí trošku „zapškle“, což lehce ubírá na hratelnosti. Iji není titulem, který byste prostě museli mít a nehnuli se od něj. Jde spíše o kvalitní řemeslnou práci. A tu pravověrní pařani ocení…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

haplo | 28.01.10 v 10:21

Roof: http://www.youtube.com/watch?v=gZuUjnj3beA
:-)

Ruw | 17.10.09 v 02:27

Vim, ale jen z půlky. V místnosti jsou nahoře dvě plošinky, když na ně vyskočíš spustí laser, kterrý plošinku částečně poškodí, když to učiníš třikrát, tak laser plošinku zničí zcela a sjede až na zem. Tvým cílem je aby laser trefil bosse. Plošinky se nechají obnovit spoštěndím pc uprodstřed obrazovky.
Když se povde začíná druhá fáze, ky z něj opadá opancéřování, ale tu jsem nedal. Vím, že musím reagovat podle nápovědy v podobě šipek "save", ale i tak. Séře mě, že tam není ukazatel energie bosse.

Roof | 14.11.08 v 06:49

Dobrý, nevíte někdo jak sejmout toho velkýho v X levlu


galerie

Iji Iji Iji

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce