recenze

World Tours

World Tours

Jak tvrdí reklamní slogan, tato hra JE nejlepším golfovým simulátorem. Je freeware, obsahuje plno novinek, má krásnou grafiku, reálné zvuky a nepřekonatelnou atmosféru. Pokud vás baví golfové simulace, není nad čím přemýšlet. Toto je nutnost!
Symbol matičky Anglie nás navštívil i mezi freeware hrami. Golf není nikomu nutno představovat. Jeho skvělých simulací jsme se dočkali mezi placenými tituly, freeware pokusy vždy bohužel nebyly tím pravým ořechovým. Situace se však mění. Jelikož to, co vám nejvíc učaruje je grafika, začněme právě od ní. Nádhera! Váš hráč je plně animovaný, 2D textury, které jsou za hrací plochou napasovány tak, aby vám nahradili rozsáhlé panství anglických lordů jsou místy ještě lépe splývající, než u mého Microsoft Links 2001. Ten je však cenou (placený) a velikostí (4CD) někde jinde. Hřiště obsahují kromě jamky ještě jámy s pískem (bunkry), vodní překážky, nerovnosti.. Vůbec povrchem hřiště se vytváří báječná atmosféra. Ovládání také není složité. Nastavíte pomocí pomyslné tyčky kam chcete aby míček letěl, "naštelujete" si vlastní směr postoje hráče v závislosti na větru a jedním klikem odpálíte. Dispozici máte plné spektrum golfových holí, několik druhů míčků (to nemá ani Links 2001!!), možnosti nastavení hráče, jeho postavy a obličeje jsou také pestré. Zvuk je čistě golfový. Sem tam uslyšíte ptáčka, kterého i vidíte letět, šumící větvě stromů a cvakání golfových holí, případně řeči „čumilů“. Největší nevýhodou hry je, že toto všechno dostanete nejdříve tak z jedné poloviny. Abyste dostali přístup k více hracím krajinám, hráčům či výukovým lekcím, musíte si na oficiálních stránkách About Golfu dostahovat plno add-onů a patchů, nebo se zaregistrovat mezi uživatele této hry. 47.3 MB čistého instalačního souboru také jen tak někoho nepotěší, ale vězte, že reklamní slogany, které hovoří o nejlepším golfovém freeware simulátoru na světě jsou pravdivé!

stáhnout hru
miro

autor
/ miro

Skóre

89 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Hovnocuc | 17.06.06 v 17:54

Víte,jaká je to hra? ... Je to konina století!!!!!!!!!!!

jan rizicka | 22.05.06 v 10:23

je to hovadina ale ij pres to to je supl hra

Marrco | 05.02.05 v 12:50

jdu to stahovat,s rychlosti 26kbps

Mafiánek | 12.02.04 v 14:18

Zdravíčko je to dost dobrá hra!

Hynek Žalčík | 08.02.03 v 10:25

Zdravicko, tak to te dost chapu, sam taky delam po modemu, a kolik MB uz jsem pri tehle praci stahnul uz ani nejdou pocitat..
Drzim palce, me tohle jelo, pokud ti to nepude nic nevzdavej a stahni si nejnovejsi DIRECT X (uz je 9.0) a taky navstiv homepage stranky - urcite tam nekde najdes nejaky update.
Downloadu zdar ;o)

XMorph | 08.02.03 v 08:54

Off! Právě to stahuju a jestli to nebude fungovat, tak se pose*u, protože mám jen obyčejnej 56kbps modem!!!!

Peter Hummel | 29.10.02 v 19:01

cha cha


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce