recenze

Fishhead and the Lost Crystal

Fishhead and the Lost Crystal

Stejné postavy a zápletka, přesto jiné dobrodružství tohoto rybího klučiny. Tentokrát se jeho úhlavní nepřátelé pokusili vykrást Fishheadův domeček uprostřed lesa. Utíkají seč jim síly stačí, ale jestli je dokážete dopadnout, to se ukáže v několika úrovních, které na vás čekají.

Oproti minulému dílu nebylo učiněno mnoho změn a pokud ano, tak rozhodně k lepšímu.

Hlavní hrdina od minulého titulu poněkud povyrostl. To ale nic nemění na tom, že se musí opět vypořádat s dobře známým zlem, mnou označeným jako „květináč“ a „voják“. Tito dva mu ukradli nejenom celoživotní úspory, ale také velice vzácný diamant. Honičku začínáte kdesi v lese, ale postupně se dostanete třeba do pouště, nebo se projedete v důlním vozíku. Své nepřátele „květináčky“ kosíte palnou zbraní jakoby se nechumelilo a sbíráte kvanta mincí. Vaši pozornost by však nejvíce v každém kole měl upoutat zlatý klíč, který vám okamžitě umožní postoupit do další úrovně. Grafika ani hudba nedoznaly změn a jsou stále na kvalitní úrovni.

Komu se líbila předchozí gameska, neměl by vůbec váhat. Kdo vůbec netuší oč jde, může vše klidně dohnat :-).



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Kacirek_Donald | 15.07.07 v 11:21

U mě to spustí klávesa shift :-)

TerezaSturzova | 15.07.07 v 10:44

Potřebuju poradit. Spustila jsem tu hru, pak mně tam naběhla ta ukázka jak ty dvě postavičky ukradnou ten krystal nebo co to je a pak se tam objeví jen nějací pobíhající postavičky a já nevím, jak to mám zpustit dál. Neví někdo?


galerie

Fishhead and the Lost Crystal Fishhead and the Lost Crystal Fishhead and the Lost Crystal

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce