recenze

Top Gear: Caravan Crush

Top Gear: Caravan Crush

Co takhle roztřískat pár karavanů? Povedená arkádová taškařice ve stylu Top Gearu.
Ve hře budete vystřelovat auto, které se po nájezdu na plošinu dostane do vzduchu, a snažíte se s ním doletět co nejdále. Během letu dopadáte na karavany, které vás opět vymrští do vzduchu. Různé druhy karavanů mají i různé efekty a podle vzdálenosti poté získáváte peníze na upgrade nebo nákup nových aut s lepšími vlastnostmi. No a protože jsme v Top Gearu, budou to vylepšováky hodně originální. Na vaše auto můžete pořídit křídla, plachtu nebo speciální "kladivo". Díky tomu lze velmi významně ovlivnit průběh letu a také plnit nejrůznější úkoly, které vám zadává Stig.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

text příspěvku | 11.08.15 v 10:05

já jsme několikrát opakoval i jednodušší levely :DD. Přesně tak, po upgradech to ztrácí smysl, ale za tu dobu je stejně lepší přejít na nějakou novou hru :).

Weslycz

Weslycz | 10.08.15 v 19:57

Hral jsem cca jiz pred mesicem, po tech debi*nich misich, kdy je potreba napr. odrazem kotvy na 50x, jsem musel jedno kolo opakovat nekolikrat... Dale po aktualizace (kdysi) se mi kompletne vymazaly ulozene pozice... Jak pisete, zabavi, ale stereotyp je na miste, po ziskani vsech upgradu hra ztraci smysl...


galerie

Top Gear: Caravan Crush Top Gear: Caravan Crush Top Gear: Caravan Crush Top Gear: Caravan Crush Top Gear: Caravan Crush